Hana Zagorová - Nešlap Nelámej / Hana Zagorová - Směs písniček 2 /Lucerna 22.1.2017/ - YouTube - Ale k čemu je ten věčný spěch?

Hana Zagorová - Nešlap Nelámej / Hana Zagorová - Směs písniček 2 /Lucerna 22.1.2017/ - YouTube - Ale k čemu je ten věčný spěch?. Jeden ve druhém se nejdřív hledáme, v srdci výhonky, když klíčí, neznámé, nešlap, nelámej. Znám tě odjakživa, znám tě chvíli, žiju zeleně jako horská kleč. Přišels ke mně jak bys mávl křídly, jiné ruce, oči, jiná řeč. Ale k čemu je ten věčný spěch? Watch the video for nešlap, nelámej from hana zagorová's zlatá kolekce / s úctou for free, and see the artwork, lyrics and similar artists.

S tebou naděje, co předtím řídly, snad se mi vrátí. R:nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. Znám tě odjakživa, znám tě chvíli, žiju zeleně jako horská kleč. Hana zagorová, jezinky, josef vobruba, nicky chinn, michael donald chapman, zdenek rytir. Ale k čemu je ten věčný spěch?

Hana Zagorová a Petr Rezek Koncert | 5.5.2018 Výstaviště ...
Hana Zagorová a Petr Rezek Koncert | 5.5.2018 Výstaviště ... from fstvls.s3.amazonaws.com
Ale k čemu je ten věčný spěch? Karel vágner karel vágner se svým orchestrem. Video clip and lyrics nešlap, nelámej by hana zagorová. Watch the video for nešlap, nelámej from hana zagorová's zlatá kolekce / s úctou for free, and see the artwork, lyrics and similar artists. Přišels ke mně jak bys mávl křídly, jiné ruce, oči, jiná řeč. Популярные сегодня тексты и переводы песен: Nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. R:nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina.

Популярные сегодня тексты и переводы песен:

Karel vágner karel vágner se svým orchestrem. Video clip and lyrics nešlap, nelámej by hana zagorová. Watch the video for nešlap, nelámej from hana zagorová's zlatá kolekce / s úctou for free, and see the artwork, lyrics and similar artists. Hana zagorová, jezinky, josef vobruba, nicky chinn, michael donald chapman, zdenek rytir. Популярные сегодня тексты и переводы песен: Ten kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. S tebou naděje, co předtím řídly, snad se mi vrátí. Ale k čemu je ten věčný spěch? R:nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. Nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. Ale k čemu je ten věčný spěch? Přišels ke mně jak bys mávl křídly, jiné ruce, oči, jiná řeč. S tebou naděje, co předtím řídly,snad se mi vrátí.

Přišels ke mně jak bys mávl křídly, jiné ruce, oči, jiná řeč. Ale k čemu je ten věčný spěch? S tebou naděje, co předtím řídly,snad se mi vrátí. Популярные сегодня тексты и переводы песен: Ten, kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin.

Hana Zagorová - Řeka zázraků (c)1975 (With images) | Řeka ...
Hana Zagorová - Řeka zázraků (c)1975 (With images) | Řeka ... from i.pinimg.com
Популярные сегодня тексты и переводы песен: Nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. R:nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. 3 мин и 28 сек. Ale k čemu je ten věčný spěch? Karel vágner karel vágner se svým orchestrem. Hana zagorová, jezinky, josef vobruba, nicky chinn, michael donald chapman, zdenek rytir. Jeden ve druhém se nejdřív hledáme, v srdci výhonky, když klíčí, neznámé, nešlap, nelámej.

S tebou naděje, co předtím řídly,snad se mi vrátí.

Jeden ve druhém se nejdřív hledáme, v srdci výhonky, když klíčí, neznámé, nešlap, nelámej. Znám tě odjakživa, znám tě chvíli, žiju zeleně jako horská kleč. S tebou naděje, co předtím řídly,snad se mi vrátí. Přišels ke mně jak bys mávl křídly, jiné ruce, oči, jiná řeč. Nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. Hana zagorová, jezinky, josef vobruba, nicky chinn, michael donald chapman, zdenek rytir. Nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. Ale k čemu je ten věčný spěch? Hana zagorová, petr rezek, pavel zak, karel vágner, karel vágner se svým orchestrem. Ale k čemu je ten věčný spěch? Karel vágner karel vágner se svým orchestrem. Ale k čemu je ten věčný spěch? Ten, kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin.

Přišels ke mně jak bys mávl křídly, jiné ruce, oči, jiná řeč. Karel vágner karel vágner se svým orchestrem. Jeden ve druhém se nejdřív hledáme, v srdci výhonky, když klíčí, neznámé, nešlap, nelámej. Ten, kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Ale k čemu je ten věčný spěch?

Hana Zagorová - Miláčku - text - KaraokeTexty.cz
Hana Zagorová - Miláčku - text - KaraokeTexty.cz from i.ytimg.com
Watch the video for nešlap, nelámej from hana zagorová's zlatá kolekce / s úctou for free, and see the artwork, lyrics and similar artists. Ale k čemu je ten věčný spěch? Video clip and lyrics nešlap, nelámej by hana zagorová. S tebou naděje, co předtím řídly, snad se mi vrátí. Nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. Karel vágner karel vágner se svým orchestrem. Přišels ke mně jak bys mávl křídly, jiné ruce, oči, jiná řeč. Ten, kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin.

Znám tě odjakživa, znám tě chvíli, žiju zeleně jako horská kleč.

Ale k čemu je ten věčný spěch? Hana zagorová, petr rezek, pavel zak, karel vágner, karel vágner se svým orchestrem. R:nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. Hana zagorová — nešlap, nelámej 03:42. 3 мин и 28 сек. Karel vágner karel vágner se svým orchestrem. Video clip and lyrics nešlap, nelámej by hana zagorová. R:nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. Ale k čemu je ten věčný spěch? Nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. Nešlap, nelámej, cosi ve mně teprv klíčit začíná, těch, co všechno chtějí hned, je většina. Ten, kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Watch the video for nešlap, nelámej from hana zagorová's zlatá kolekce / s úctou for free, and see the artwork, lyrics and similar artists.

Ten, kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin hana zagorová. Karel vágner karel vágner se svým orchestrem.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code